Windows / Windows 7 - Mediatyp DVD
 
 
     
 
Nyhet 1.10.2017:

Vår tidigare webbutik www.pc-mac-servicecenter.se har flyttat till ny adresswww.pcmac.se
  
- där vi ser fram emot att välkomna nuvarande framtida kunder.
 
När du går till de enskilda sidorna och produkterna i den gamla webshopen, omdirigeras du automatiskt till de motsvarande sidor i den nya webshopen.


Windows 7

Microsoft Windows 7 operativsystem är avsett för både stationära och bärbara datorer. Microsoft lanserade den första versionen i oktober 2009. Den första och hittills enda Service Pack släpptes den 22 februari 2011. Alla versioner uppdateras kontinuerligt och automatiskt via Windows Update.

Windows 7 har utvecklats i sex varianter, varav Windows 7 Home Premium och Windows 7 Professional är de mest använda:

Windows 7 Starter är avsett för netbooks och marknader i utvecklingsländer där det inte fanns behov av Aero-gränssnittet eller 64-bitarsars kompatibilitet. Denna version levererades förinstallerad på datorsystemet.

Windows 7 Home Basic är och var avsett för de växande marknaderna så som Brasilien, Kina, Indien, Indonesien, Mexiko, Pakistan och Thailand, och även om Aero-gränssnittet ingår, så har man utelämnat ett antal av de mer avancerade funktionerna.

Windows 7 Home Premium är avsedd för stationära och bärbara datorer i hemmet och innehåller bl.a. Windows Media Center, Windows Aero och stöd för pekskärmar.

Windows 7 Professional är avsedd både för privat bruk, entusiaster och små och mindre företag. Windows 7 Professional har samma gränssnitt som samt innehåller alla funktioner som Windows 7 Home Premium.

Med Windows 7 Professional är det möjligt att delta i Windows Server-domäner, precis som det är möjligt att kryptera allt innehåll på hårddisken.

Windows 7 Enterprise är avsedd för större företag och säljs uteslutande genom volymlicensprogram.

Windows 7 Ultimate är avsedd för entusiaster och innehåller alla funktioner i Windows 7 Enterprise, men med den avgörande skillnaden att Ultimate kan köpas i butiker och hos återförsäljare.
  
 
PC-MAC Servicecenter Hellerup
Nätbutik - programvara för PC & MAC 

Service telefon +45 70 55 55 86 
• måndag - torsdag 10-17
• fredag 10-15
• lördag 10-14
 
    
            
 
Allmänna villkor  |  Leverans och frakt  |  Installations- och produktaktiveringsgaranti  |  Garanti- och ansvarsbegränsning  |  Skydd av personuppgifter  |  Användning av cookies  |
©
Copyright 2012-2017  PC-MAC Servicecenter Hellerup  All Rights Reserved
 Lille Strandvej 26 DK-2900 Hellerup - Denmark  Telefon +45 70 55 55 86  CVR 25169697 Danske Bank 1551 000 900 69 82