Office 2010 / Microsoft Office 2010

      
Nyhet 1.10.2017:

Vår tidigare webbutik www.pc-mac-servicecenter.se har flyttat till ny adresswww.pcmac.se
  
- där vi ser fram emot att välkomna nuvarande framtida kunder.
 
När du går till de enskilda sidorna och produkterna i den gamla webshopen, omdirigeras du automatiskt till de motsvarande sidor i den nya webshopen.


Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010 är fortfarande den mest populära Office-versionen. Serien omfattar, beroende på utgåvan, programmen Word, Excel, PowerPoint, Access, kalender- och e-postprogrammet Outlook, desktop publishing-programmet Publisher, samt de tre relativt nya: OneNote (organisation av anteckningar), Infopath (skapar formulär) och Groove (filsynkronisering).

När du ska köpa Microsoft Office är det en bra ide att börja med att tänka på vilka program du behöver. Office-paketen har av Microsoft blivit sammansatta på ett sådant sätt att de uppfyller alla användarnas behov.

Microsoft Office 2010 Home and Student är det minsta Office paketet på marknaden och är endast avsedd för privat bruk. Detta Office-paket innehåller alla standard programmen Word, Excel, PowerPoint och Infopath.

Microsoft Office 2010 Home and Business liknar Home and Student versionen mycket när det gäller innehåll. Men det finns två viktiga skillnader; nämligen dels att Home and Business innehåller Outlook e-post och kalenderprogrammet, och dels att det är tillåtet att använda Home and Business Office-paketet för kommersiellt bruk, vilket som nämnts inte är fallet med Home and Student. Detta Office-paket innehåller programmen Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook.

Microsoft Office 2010 Professional. Detta Office-paket är den näst största av de professionella utgåvor, som är de två mest förekommande på marknaden. Förutom alla de program som du får i Home & Business får du ytterligare två program med på köpet: Publisher och Access. Detta Office-paket innehåller programmen Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access.

Microsoft Office 2010 Professional Plus är den mest omfattande Office 2010 versionen på marknaden. Denna version riktar sig till både privatpersoner, hushåll med egenföretagande, små, mindre och medelstora företag. Här får du alla programmen och behöver inte oroa dig för att missa något i Microsoft 2010-serien. Detta Office-paket innehåller programmen Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access Infopath och Sharepoint.
  
 
PC-MAC Servicecenter Hellerup
Nätbutik - programvara för PC & MAC 

Service telefon +45 70 55 55 86 
• måndag - torsdag 10-17
• fredag 10-15
• lördag 10-14
 
    
            
 
Allmänna villkor  |  Leverans och frakt  |  Installations- och produktaktiveringsgaranti  |  Garanti- och ansvarsbegränsning  |  Skydd av personuppgifter  |  Användning av cookies  |
©
Copyright 2012-2017  PC-MAC Servicecenter Hellerup  All Rights Reserved
 Lille Strandvej 26 DK-2900 Hellerup - Denmark  Telefon +45 70 55 55 86  CVR 25169697 Danske Bank 1551 000 900 69 82