Säkerhet / Kaspersky Lab

 

Prisbelönta säkerhetsprodukter
 
Nyhet 1.10.2017:

Vår tidigare webbutik www.pc-mac-servicecenter.se har flyttat till ny adresswww.pcmac.se
  
- där vi ser fram emot att välkomna nuvarande framtida kunder.
 
När du går till de enskilda sidorna och produkterna i den gamla webshopen, omdirigeras du automatiskt till de motsvarande sidor i den nya webshopen.


Kaspersky Lab

Kaspersky Lab (ryska: Laboratoriya Kasperskogo) är ett ryskt företag som arbetar med datasäkerhet och som grundades 1997 av Eugene Kaspersky. Företaget utvecklar och säljer antivirus- och antispionprogram samt spamfilter och andra produkter för säkring av datorer mot skadlig inträngning av oönskade program.

Kaspersky är bland de absolut ledande i branschen, and deras anti-virus programvara i korades i 2011 och 2013 som årets produkt av det erkända och oberoende AV-Comparatives som testar och jämför olika anti-virus programvaror. Även korad som årets produkt i 2013 av datortidningen PC World. Kaspersky är dessutom Microsoft Gold Partner i säkerhetslösningar för Windows.

Kaspersky har en stor grupp av forskare som söker och analyserar malware och virus. Det var forskare frän Kaspersky Lab, som 2012 upptäckte det kända viruset Flame och senare kunna bevisa att det hade kopplingar till det ökända Stuxnet som är världens hittills mest avancerade malware som riktar sig mot Mellanöstern och särskilt Iran, inkl. landets kärntekniska anläggningar.

Förutom de redan kända hoten som finns registrerade i Kasperskys databas hämtar deras programvara också information från det molnbaserade Kaspersky Security Network (KSN), vilket innebär att alla enheter som har installerat Kaspersky programvara automatiskt samarbetar med varandra. Om en användare t.ex. besöker en hemsida och ett nytt hot upptäcks, då kommer alla andra användare automatiskt att varnas för använda sidan om de efterföljande försöker detta. Kaspersky har över 300 miljoner användare över hela världen och sysselsätter mer än 2 800 anställda i Ryssland, USA, Europa and Asien.
  
 
PC-MAC Servicecenter Hellerup
Nätbutik - programvara för PC & MAC 

Service telefon +45 70 55 55 86 
• måndag - torsdag 10-17
• fredag 10-15
• lördag 10-14
 
    
            
 
Allmänna villkor  |  Leverans och frakt  |  Installations- och produktaktiveringsgaranti  |  Garanti- och ansvarsbegränsning  |  Skydd av personuppgifter  |  Användning av cookies  |
©
Copyright 2012-2017  PC-MAC Servicecenter Hellerup  All Rights Reserved
 Lille Strandvej 26 DK-2900 Hellerup - Denmark  Telefon +45 70 55 55 86  CVR 25169697 Danske Bank 1551 000 900 69 82